Jeg har vært stuck med den siste i The mazerunner-trilogien i en evighet. Og den drepte lesergleden min en periode. Ser det er bøker om forhistorien også, men jeg kjenner at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Synd, for den første boka var skikkelig god! Det skjedde noe rart på veiein.

Jeg fikk frest meg gjennom den og tok frem Barneloven av Ian McEwan. MEGET bra. Jeg fikk lesegleden tilbake! Nå har jeg startet på La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson. Gleder meg til å fortsette på den.

Ellers kan jeg anbefale tegneserien Bone av Jeff Smith. Morsom, spennende og interessant! Koser meg glugg i hjel med den!

Håper dere har det fint, alle leseglade der ute!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det å drepe lesegleden er veldig kjedelig og tung periode. Veldig dumt at første boka og resten ikke like god. Barneloven vil veldig gjerne lese fikk den anbefalt av forfatter på lesekvelden jeg var i går på. La meg synge deg stille sanger er meget bra bok.

Håper du får en god lesning videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har kommet til side 75 om ml sin historie i Norge, og det er mye sprøtt. Anbefales hvis du vil ha noe som ligne rpå Donald Duck....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli