Har lest boken. Sleit med å komme meg gjennom, men det gikk!
Interessant som et tidsbilde på at en revolusjonær tidlig etter revolusjonen ser hvor det kan bære i veg, og skriver en dystopi om et ensretta samfunn. Men som litteratur synes jeg ikke det var det store. Må innrømme at jeg ikke helt fikk med meg hva som etter hvert skjedde i boka, og var også ganske likegyldig til det. Etterordet ga meg ikke noe klarere svar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kjære Ingar, hvordan er dette mulig? Dette er den beste boken jeg har lest på årevis! Jeg elsker språket, og jeg synes historien har god driv. Jeg måtte stoppe meg fra å sluke den for fort, for å nyte den. ;) Men det er spennende hvor forskjellige opplevelser en kan ha da :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa