Jeg har vært i Spania i to uker og skal absolutt ikke klage, men denne helgen er det så dårlig vær at jeg sitter inne. Etter tips fra Monica Carlsen lastet jeg ned The World According to Garp, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har lest John Irving tidligere. Jeg er mektig imponert over hvordan han beskriver tankene, følelsene og livet til Garps mor, og jeg tenker ikke et øyeblikk over at han er mann, ikke mange forfattere gjør det troverdig nok etter min mening.

Håper været holder seg godt i Norge, både for alle som ønsker å lese ute og ikke minst for sykkel VM, litt lei meg for at jeg går glipp av det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er virkelig lenge siden en roman har fylt meg med så mange gode følelser som John Irvings The World According to Garp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du skal gå videre med John Irving, vil jeg sterkt anbefale En bønn for Owen Meany

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for anbefalingen, den har jeg allerede sikret meg både på norsk og engelsk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt med anbefaling av bøker, ha en god helg videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så gøy å lese noe nytt :) håper du forsatt har god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mobildekningen er ikke som hjemme, men så glad når det fungerer greit som i dag. Ha en fortsatt god helg du også, glad for at dere ikke slipper tak i helgetråden, selv om jeg personlig ikke har deltatt på veldig lenge. Det er med på å holde liv i bokelskere.no

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mge