Jeg er ikke så fornøyd med denne som jeg var med de to første, men jeg likte den, og kommer så absolutt til å lese nummer 4,5,6,..... Det føltes som om det var noe som ikke helt stemte med denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg må si meg enig. Jeg har lest de tre første nå, og synes den tredje var den svakeste av dem. Den er fremdeles utrolig bra og fengende, men ikke like bra som de to første. Spent på nummer fire som jeg akkurat har begynt på nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynner å bli en del menn i Sookies liv... Og flere blir det jo...

Jeg tror jeg reagerte litt på det. Men jeg syntes den er fin jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I bok nr. 4 er det mye om Eric, og det var vel egentlig det som gjorde den så bra.. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Syns den var veldig bra, og gleder meg til nr 4 =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg begynt å ane konturene av ja. Jeg har jo Eric friskt i minne fra tv serien, noe som ikke gjør meg noe siden han er rålekker der. Problemet er at jeg synes hele oppførselen hans i begynnelsen av boka er ganske komisk med tanke på hvor MANN han normalt sett er hehe. Er 128 sider inn i boka nå, og har seriøse problemer med å legge de fra meg. Så denne er mye bedre enn Club dead så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest de første 4, og jeg synes club dead var den mest underholdende av de. Ble på en måte "oppfriskende" og nytt ved at Bill ble byttet ut med Eric- en mye mer interessant karakter. Jeg digger serien, og har store planer om å fortsette!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les videre, du! Det er noen fantastiske bøker. Det er jo klart at ikke alle bøkene kan være like bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

signerer mari...les videre ;) elsker denne serien. holder nå på med den siste boken som er kommet ut, dead in the family, og jeg niiiiiikoser meg :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper jeg får kjøpt nr 10 i morgen. Gleder meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila