En anmeldelse bør ta hensyn til hva du faktisk anmelder. Tviler sterkt på at forfatteren forsøkte seg på en Nobel Litteraturpris. Dette er en lettlest humoristisk feel good sak. Og slutten var.....morsom!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ingenting i min anmeldelse tilsier at jeg forventet en Nobelprisvinner. Jeg tok utgangspunkt i romanen jeg leste og synes ikke den var god nok. Også lettleste og humoristiske romaner bør være velskrevne og originale. Vi har alle forskjellig smak og stiller ulike krav til bøkene vi leser. Jeg har ingen problemer med å forstå at mange liker denne romanen, men for meg var den rett og slett ikke god nok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilEva