Vi er en boksirkel på sju personer som møtes månedlig i Trondheim. Nå kan vi tenke oss å utvide boksirkelen med et par personer. Er du en leseglad person som liker å snakke om bøker, er du hjertelig velkommen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Bor i Levanger så det kan bli vanskelig men hvor og når er det neste gang?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, vi bruker å møtes på Krambua i Trondheim. Neste treff er i morgen (tirsdag 22/8) klokka sju. Fint hvis du har anledning til å delta.
Mvh
Elisabeth

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hva er adresen til krambua? Sentrum leller lengr eunna?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lenge siden jeg var med i en lesesirkel, den gangen fant jeg ut at jeg ikke var egnet lesesirkelmateriale, men det kunne vært interessant med et nytt forsøk. Kanskje denne boksirkelen er lagt opp på en annen måte, siden du nevner "leseglad person som liker å snakke om bøker", som eneste kriterie. Kan du skrive litt om hvordan boksirkelen deres fungerer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, så hyggelig at du vurderer å gjøre et forsøk! Vi bruker å møtes på Krambua klokka sju en gang i måneden. Å komme med bokforslag går på omgang. Den som skal velge, tar med fire fem bøker som vi stemmer over, og den boka som flest ønsker å lese, blir månedens bok. Vi leser mye forskjellig; mye samtidslitteratur, noen klassikere og vi er også innom krim. Vi forsøker å velge bøker som det finnes nok eksemplarer av på biblioteket. Det er høyt under taket, og om man finner den valgte boka fullstendig uinteressant, er det ikke noe krav om at den må fullføres. Det er egentlig ikke noe "opplegg", derfor blir vi ikke så lett lei, heller. Vi har holdt det gående i snart seks år nå. Vi snakker dessuten om mye annet enn den valgte boka, og er innom både andre bøker og diverse tema i løpet av treffene våre. Det er kun en av oss som har faglig bakgrunn innen litteratur, og to er bokbloggere, men flertallet er rett og slett bare glad i å lese. Håper dette gav deg litt innblikk i boksirkelen vår.
Vennlig hilsen Elisabeth

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for svar, Elisabeth.
Krambua er trivelig den, men støyen har en tendens til å øke utover kvelden i takt med inntak av drikke. Da jeg er"allergisk " mot for mye bakgrunnsstøy, passer nok dessverre ikke denne boksirkelen for meg. Jeg ønsker deg og boksirkelen en god lesehøst! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er okay, ønsker deg og en god lesehøst :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei!
Jeg har tidligere vært medlem av en boksirkel i Kristiansand, flytter nå hjem til Trondheim og er interessert i å bli medlem i en ny. Kan du si litt om hvilken type bøker dere leser, og hvor møtes dere?
Hilsen Katrine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, så hyggelig at du er interessert! Vi bruker å møtes på Krambua klokka sju en gang i måneden. Å komme med bokforslag går på omgang. Den som skal velge, tar med fire fem bøker som vi stemmer over, og den boka som flest ønsker å lese, blir månedens bok. Vi leser mye forskjellig; mye samtidslitteratur, noen klassikere og vi er også innom krim. Vi forsøker å velge bøker som det finnes nok eksemplarer av på biblioteket. Det er høyt under taket, og om man finner den valgte boka fullstendig uinteressant, er det ikke noe krav om at den må fullføres. Vi snakker dessuten om er enn den valgte boka, og er innom både andre bøker og diverse tema i løpet av treffene våre. Det er kun en av oss som har faglig bakgrunn innen litteratur, og to er bokbloggere, men flertallet er rett og slett bare glad i å lese. Håper dette gav deg litt innblikk i boksirkelen vår.
Vennlig hilsen Elisabeth

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høres bra ut - da kommer jeg gjerne! Hvilken dag og dato blir neste treff?
Katrine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fint - neste treff er kommende tirsdag, 22/8, klokka sju på Krambua. Mitt tlf.nr er 99565628, om det skulle være noe. Velkommen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok! Da ser jeg frem til å treffe dere!
Hilsen Katrine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth