Dette er en tegneserie som handler om en mann som er lærer og superhelt. (Supermann-stil)
Boka er satt sammen av flere "episoder". (Jeg tror de er gitt ut enkeltvis, men samlet i denne boka.) Det vil nok være lurt å starte med å lese den første sesongen før denne, for det tok litt lang tid før jeg følte at jeg hang med.
Det er kule tegninger og masse bruk av farger. Det irriterte meg innmari at det var masse feil i teksten midt inni: bl.a manglet det masse bokstaver i flere ord.
Det er mye vold og godt/ondt her (typisk superhelt-historie, altså).

På slutten er det litt ekstramateriale: bonusfortellinger og intervjuer med tegneren bl.a.

Jeg ble ikke veldig revet med, men så er jeg heller ikke i målgruppa. Flere (kanskje særlig gutter) vil nok sikkert digge denne tegneserien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaSynnøve H HoelaRmaNdA Bais