Jeg er med på en leseutfordring, Summerfling Reads, og leser derfor Attachments av Rainbow Rowell, for å møte kriteriet "Online Romance." Moro med leseutfordringer som får en til å lese bøker man ellers ikke ville ha gjort. Imorgen skal vi på Midnattsrocken sånn at gubbsen får sikle på sitt store 80-talls idol, Lita Ford. At damen nå er nærmere 60 legger ikke demper for hans stjerner i øya - forventninger. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å være med, men han kan midlertidig ikke kjøre bil, så da må jeg være privatsjåfør. Det blir nå litt koselig også da, å dra på konsert uten barn og ansvar for noen andre enn oss selv for noen timer :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja slike lese utfordringer er ganske gøy og man kreve mer av seg selv som leser tenker jeg. Håper du får det gøy med det du skal lese og nyte konserten og helga. God helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen