Det var trist å se at boka ikke falt i smak. Slik er det inn imellom. Jeg har også lest ganske mange kritikerroste romaner, og klødd meg i hodet etterpå på hva i huleste anmelderne har tenkt. Heldigvis er vi alle skrudd ulikt sammen, og det er vel bare de udødelige klassikerne som alle litteraturelskere finner glede i. Jeg skriver ikke for å begå stor og uforglemmelig litteratur. jeg skriver for å underholde leseren. Men ... Der har jeg ikke lykkes med deg. Uansett, takk for at du ga det et forsøk. Jeg skriver videre, men ikke for å få PR ;) Det er fordi det finnes tusenvis av lesere der ute som liker historiene om Viljar og Lotte, og fordi jeg selv synes det er befriende å få lov til å skrive. Nyt sommeren, og så håper jeg virkelig du finner noen bøker som faller deg bedre i smak enn denne. God sommer! Hilsen Geir

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jo, en rent teknisk kommentar. Jeg stusset over et behagelig, moderat a-bokmål fullt av gav, stod og slike fordanskninger. Opplever det som gammeldags. Vi er ikke så altfor ulike i alder og gav og forstod var passé allerede mens mamma gikk på skolen. Er det et bevisst valg? Ham som i objektform av han har en viss eleganse, men er visst gammeldags det òg.
Skriften - altså fonten - var også litt knotete, spesielt i kursiv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er jeg faktisk helt enig med deg, men det var språkvaskeren min som trumfet gjennom en konsekvent bruk av stod, gav, forstod osv. Når det gjelder fonten, gikk jeg mer metodisk til verks, og brukte en font som var lettlest ut ifra hvor lang tid jeg brukte på å lese en side med tekst med forskjellige fonter, men dersom du har lest pocketutgaven, så er det jo Gyldendal som har valgt akkurat den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, kan jeg få overta jobben til den språkvaskeren? ;)) hihi
Neste gang anbefaler jeg deg å være vrang; du er da jøssenam lærer!

Jeg leste en innbundet utgave fra biblioteket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, ønsker deg lykke til med nyutgivelsen du har i farten nå. Jeg hadde litt mistanker om at jeg er en smule motsatt av deg ut fra ting du skriver på bloggen din. Jeg husker nå hva stjerne nr 2 var for noe - det er tydelig det ligger atskillig hjerne bak historien og at du har gjort så grundig du kan - selv om resultatet ikke passet min smak. For å avsløre en liten detalj, jeg valgte å prøve igjen fordi du virket som sånn en trivelig fyr. Så får vi bare være enige om å være uenige, det viktigste for deg blir å treffe massene og selge nok til salt i maten. Jeg finner bare noe annet å lese på. Men jeg kommer til å fortsette å stikke innom bloggen din iblant - ooops! Har ikke sjekket i det siste om problemet der ble utbedret.

Norsk litteratur trenger et allsidig spektrum og du bidrar jo. Det er bra, det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg er det langt viktigere å være en trivelig fyr enn å selge mange bøker eller skrive udødelig litteratur ;) Ha en fin dag :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserTove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid Nygaard