Dette har antagelig blitt diskutert før, men: jeg søkte opp Troll kan temmes i søkefeltet Finn en bok på bokelskere.no. Fikk tre treff, men ingen 1995-utgave fra Aschehoug. Søkte endog på Shakespeare og bladde gjennom alt uten å finne denne utgaven. Registrerte derfor boka i bokelskere.no. Men når jeg Googler 'Troll kan temmes' så ligger Aschehougs utgave som første treff med link til nettopp bokelskere.no! Registrert av en annen person (og mer opplysninger enn jeg selv la inn). Så boka er jo allerede inne i bokelskere.no, men hvorfor finner jeg den ikke via Finn en bok-søkefeltet? Bruker nettbrett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg kan ikkje svare på kvifor det er slik, men eg har også observert at bøker som bokelskarar legg inn sjølve ikkje er søkbare på bokelskere sin søkemotor. Så ja, det kan lurt å gjere eit søk i google også dersom det er ei bok ein ikkje finn.

Kanskje admin vil forklare nærmare?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MarteMonica CarlsenAnjamoiraBoktimmyTrygve JakobsenAnette ØstadReidun GranbergEli HagelundTine SundalaRmaNdA BaisLibraritas vKristofferEivind  VaksvikTrond ØvergårdJostein RøysetLeseaaseSisselCtinaHarald KFiolMy Criminal MindKirjalabyrinttiElin FjellheimSverremgeMariannebJeanetteReadninggirl20karoghMarit HåverstadElin SkjerengBertyK. H.GVLene AndresenJulie StensethEllen E. MartolNorahLars Mæhlum