Lesehelg :-)

Plutselig helg, plutselig regn. plutselig snart ferdig med The Humans av Matt Haig. Jeg har kost meg med Haigs beretning og lurer på hva jeg skal finne å lese nå. Listen over bøker jeg ønsker å lese er selvsagt lang og vokser hele tiden. For tiden leser jeg litt etter innfallsmetoden og hva som frister for øyeblikket.

En litt kort helgetråd denne gangen (kanskje jeg fyller på etter hvert). Jeg tenkte at det uansett er best å komme i gang med tråden for det er hyggelig å følge hverandre litt, utveksle noen tanker eller få lesetips. Hva opptar dere? Hva leser dere? :-)

Riktig god helg og lesehelg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 10 svar.

skallese ut boka til Jushua FOer om moonwalking med Einstein. Har 40 sider igjen. er en bok om hukommelse, og hviordan du kan klare å forbedre dennem samt om alle de folka som er med i vm i hukommelse osv----For de litt spesielt interesserte---

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gøy at man blir ferdig med de verkene man leser. Ja det er mye regn vær, ordentlig inne ting med lesing, te eller kaffe og en god bok i hånd. Med en varm drikke og bok er lykke komplett for meg i hvert fall. Ja det er mye som frister meg også for tiden. Så mye romaner eller verk jeg har lyst å lese. Jeg er opptatt av vil lese mer gode romaner og mer verk som er mindre kjent. Verkene som er mindre kjent kan ofte gi et annet type perspektiv av verden og livssyn man har. For tiden leser jeg en Fyllik av Julie Winge veldig spennende verk og romanen sommeroverfart av Truman Capote veldig unik skrive still synes jeg. Roman sommeroverfart fant jeg i går tilfeldigvis på biblioteket. Ha en god søndag forsatt og god lesning til alle bokelskere. Håper sommeren blir snart bedre og man kan sitte ut å lese da :).

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Leselysta har vore mildt sagt laber her i huset, og det sjølv om eg har kjøpt fleire nye bøker som skal freiste. Har nettopp avslutta ei reiseskildring frå eit område i verda som er heilt ukjent for meg: Det ville østen - en innføring i klassisk sibriofili av Mi Ree Arbrahamsen. Boka varierte, nokre deler var både interessante og humørfylte. Jenta kunne så visst ikkje vere kresen! Og eg fekk lære om eit land og eit folk som eg kunne lite om! Forfattaren hadde fortent at eg var meir entusiastisk....kanskje ein annan gong....

No har eg tenkt å begynne på Der lyset slipper inn av Moro. Håper boka er både vakker og vond...slik omtalane seier. Den tek meg iallfall med til Venezia, så då kan eg vere på "reisefot" sjølv om vi ikkje har nokon planar om å reise, iallfall ikkje no. Og Venezia har eg besøkt to gonger. Kjekt var det!

Ha ein god søndag, og kos deg med boka di!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her har det vært innrykk av folk, så det har gått i rømmrgrøt og trivelig samvær. Men har begynt på ei bok jeg leste for mange år siden , Simon og eiketrærne av Marianne Fredriksson. Den fikk en femmer sist jeg leste den og den tror jeg faktisk holder seg denne gangen også.
Ha en strålende St. Hans helg med eller uten lesestoff.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En regntung jonsok i Odda, like greit å steike pølser på panna... Har kommet omtrent halvveis i Roy Jacobsen sin De Usynlige. Var i Bergen onsdag og for å drøye laaaaang ventetid kjøpte jeg tidlig på dagen ei ny bok, Joyce Carol Oates som har begått Fordi Det Er Bittert Og Fordi Det Er Mitt Hjerte. Kom jaggu halvveis der også! Med andre ord, jeg må knipse mynt om hvem som fullføres først :-)

Les som gale i regnet!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg leser på 2 av bøkene til Strömstads biblioteks bokbingo, " Star Wars " Technical Journal for punktet 'En science fictionbok' som jeg har lest 1/3 av og Hellige krigere - johannitterne på Værne kloster for punktet 'En bok som skildrar en historisk tid', som jeg har lest 1/4 av. Lånte meg en ny bok til lista idag når jeg var innom SB bibliotek for å hente 3 DVDer jeg hadde reservert (i serien Nordmennenes egen historie), for punktet 'En bok rekommenderad av en bibliotkarie'.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På ein midtsomarskveld tek eg inn på hotell
I Italia på jobbreise, den er på hell
For i morgon gjeng flyet og der skal eg ha
Don Camillo på fanget, den reisa blir bra!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Fin jobb du har! Sendes bort for å få lese i fred! ^^)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du formidler mye med få ord, Jostein :-)
God tur!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe, vi er sene i kveld ... jeg har akkurat fått satt meg ned med et glass vin og kom på jeg ikke har kommet noe lengre enn forrige helg. Siden sist har jeg lest et Donaldblad fra 1984 (tilfeldig valgt fra haugen jeg tok opp fra kjelleren til guttungen) og ca 50 sider fra boka jeg holdt på med sist helg.

Skulle ha feira i dag men det var for guffent å grille.

God sankthans og god helg alle!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Kjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsa