Det er spennende med nye krimforfattere og jeg har stor sans for krim fra våre naboland. Katrine Engberg skuffer ikke, hun har et lett og flytende språk og man kommer fort inn i historien. Boka var lettlest og karakterene interessante, men mot slutten hadde jeg litt problemer med å henge med da handlingen ble litt springende. Det er ingen heseblesende spenning, men jevnt driv og noen overraskelser.
Dette ga mersmak og jeg leser gjerne mer av forfatteren! Såvidt jeg skjønner er dette første bok i en trilogi, så det er bare å vente på neste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPiippokattaLene AndresenKirsten LundChristofer GabrielsenTanteMamieAnniken RøilAvaReadninggirl30Ann ChristinHallgrim BarlaupStein KippersundKristine LouisePer LundKaramasov11Synnøve H HoelHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMarthe LandsemIris ElisaJulie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. Martol