Jeg digger den i starten. Sliten småbarnsmor på husjakt, kjenner meg igjen. Alt styret på jobbseminar i Russland blir litt teit. Språket flyter godt, men lite variasjon.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Første halvdel av boka var klart best. Enig i at Russlandturen ikke var like bra :))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Russland? Dro hun til Russland? Det hadde jeg helt glemt....

Med andre ord ble jeg skuffet over denne - den skulle være så morsom, og jeg syntes ikke den innfridde. Det er vel et halvt års tid siden jeg leste boken (kanskje mer?), og nå i ettertid er alt jeg husker av den, at jeg ble skuffet. Det kan ha litt å gjøre med at jeg skrudde forventningene for høyt opp, naturligvis - dét har skjedd før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo da, tur til Russland for å få i stand en samarbeidsavtale med et universitet der. Kunne ha blitt morsomt, men det traff ikke meg helt. Tror nok denne blir fort glemt av meg også. Det er i grunnen veldig vanskelig å finne morsomme bøker. Er det mye lettere å skrive godt om tragiske tema enn å være morsom, tro?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, jaaa - "samarbeidsavtale" fikk det til å demre. Litt.

Det er i grunnen veldig vanskelig å finne morsomme bøker. Er det mye lettere å skrive godt om tragiske tema enn å være morsom, tro?

Dét kan nok være - og i farten kan jeg faktisk ikke komme på at jeg har lest noen spesielt morsomme bøker i det siste, jeg heller. Uten å rote altfor mye og altfor lenge rundt i hukommelsen, så tror jeg "Good Omens" av Neil Gaiman & Terry Pratchett må ha vært noe av det seneste jeg har vært borti av den sorten - og det begynner å bli en god stund siden jeg leste den. (Kan anbefales, jeg likte den godt, uten at jeg synes at den var heeelt strålende fantastisk. Det var den første jeg leste av Pratchett, og den andre jeg leste av Gaiman, men det ble en såpass bra erfaring at jeg faktisk har to-tre bøker av Pratchett liggende på vent nå. Det skal innrømmes at jeg fant dem til en billig penge i en brukthandel, men det er "Good Omens" som skal ha æren for at jeg ikke lot dem bli stående igjen i butikkhyllen.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen