Hei,

Så godt å se deg og lesehelgen her igjen, Krira :-)

Ja, nyter våren, det gjør jeg. Men våren er også en travel tid, med mye sosialt som skjer, og en del som skal gjøres. Vi er også i gang med et lite oppussingsprosjekt, så den siste uka har jeg hatt flere timer med malerkost enn bok i handa.

Leser derfor veldig lite og sakte for tida. Men innimellom slagene blir det da litt, og jeg er i gang med 'Etter deg' av Jojo Moyes. Jeg er av dem som likte 'Et helt halvt år' veldig godt, og har hatt lyst til å lese denne en god stund. Så ble jeg litt umotivert av å lese mange dårlige omtaler, men nå er jeg altså i gang. Og nå var forventningene skrudd bra lavt, så jeg liker den kjempegodt! Den er nok ikke fullt på høyde med 'Et helt halvt år', men jeg synes denne er fin også. Artig å møte Louisa igjen.
Og den passer perfekt inn i min nå litt hektiske hverdag, da den ikke krever for mye tankevirksomhet, og er lett å hoppe inn i og ut av.

Med ønske om en god helg til alle :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for det :-) Hyggelig å være tilbake. Du er flink som maler og pusser opp. Ja, mye sosialt på disse tider ut utover i juni. For min del er og blir det en god del jobbing også. Så all verdens tid til lesing er det ikke. Men jeg vil ikke klage og noe skal det nok bli lest :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lund