Er i gang med fjerde og siste bok (Dans, dans, dans) i Murakamis serie "The Rat"
På lydbok er jeg ca 2 timer inn i den dystopiske klassikeren The Handsmaids Tale som jeg lenge har hatt planer om å lese. Nå som TV-serien er kommet måtte jeg rett og slett bare hoppe i det, for jeg vil se serien men det er uaktuelt å gjøre uten å lese først!Noen leveregler må man jo ha... Hehe! Så langt en tankevekkende og original bok som jeg ser frem til å dykke dypere inn i.

I dag kjøpte jeg forresten den nye boka: "Make Poetry Great Again" ... Perfekt lektyre i kveld da jeg hele dagen har ligget til sengs med migrene.. Altså lite lesing i dag.. Frem til nå.. Og nå blir det med denne lettfattelige boka som jeg ikke helt klarer å le av uten å samtidig kjenne noen grøss krype nedover ryggen

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er det en serie? - Det hadde jeg ikke fått med meg. Jeg har lest The Wild Sheep Chase og deretter Dance, dance, dance og likte begge veldig godt. Hvilke andre romaner er med i serien?

Make Poetry Great Again: Donald Trump og poesi? - Høres jo kokkeliko ut.... Håper du i det minste får deg en god latter :-)

Jeg ser at flere her på bokelskere leser The Handmaid's Tale ifbm HBO-serien. Jeg hørte et utdrag på Audible tidligere i dag og ble nysgjerrig! Serien har jeg lyst til å se. Men da blir det kanskje romanlesing først.

Håper migrenen ikke er til plage lenger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tok litt tid før jeg skjønte at bøkene hang sammen :-) de består av
1. Hør vinden synge
2. Flipperspill 1973
3. A wild sheep chase
4. Dans, dans, dans

De kan selvsagt også leses hver for seg altså, men kronologisk henger de sammen, og se er også skrevet i denne Rekkefølgen. Samme forteller/hovedperson (som vi for så vidt aldri får vite navnet på...) og flere andre karakterer går igjen (Jay, the Rat, kjæresten, ekskona, sauemannen). Dette er også de fire første bøkene Murakami skrev... Spennende å følge forfatterskapet fra starten, synte jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei,
Jeg hører 'Kafka på stranden' av Murakami på lydbok, og dette er mitt første møte med denne forfatteren. Dette er en forfatter jeg har gått glipp av tidligere. Jeg oppdager at jeg liker hans fortellerstil kjempegodt, og boken blir så bra lest også, så dette koser jeg meg med.

Har allerede bestemt meg for å lese flere bøker av Murakami, og ser at forfatterskapet er mye større enn jeg først trodde. Så her har jeg visst mye å glede meg til :-)

Det ser ut som du har lest mye av han. Er det noen av bøkene hans du vil anbefale spesielt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elsker alt av ham! Så å velge en favoritt er vanskelig. Foruten de mest kjente bøkene "Norwegian Wood" og "The wind up Bird Chronicle" anbefaler jeg personlig "Hard boiled wonderland and the end of the world", Sputnik Sweetheart, "After dark" og "Tsukuru Tazaki and his years of pilgrimage"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren