Jeg har nettopp lest den svenske utgaven av boka. Ok underholdning, men ikke mer.

For meg ble det en leseropplevelse helt på det jevne. En del av boka var litt tung og kjedelig å komme igjennom. Jeg synes boken er en smule oppskrytt. Det er min mening.

Er nok ikke sikkert jeg vil lese flere bøker av Lars Kepler. Får se.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Jeg holder på å lese denne boka nå, men fordi jeg ikke helt klarer å svelge den så måtte jeg innom her for å se hva folk mente om den.. og jeg er overrasket over hvor mange som faktisk liker den. Jeg synes både språket og historien er dårlig. Jeg har lest knappe 200 sider og jeg har ikke den følelsen jeg som regel har når jeg leser en god krimbok. Jeg vil ha en bok som fenger, en som får meg til å glemme alt som skjer rundt meg og som jeg ikke klarer å legge fra meg. Denne har jeg ingen problemer med å legge fra meg. Jeg er usikker på om jeg skal avbryte eller ikke, er jo litt nysgjerrig på hvordan det utspiller seg videre i historien, men vi får se, kan jo lese et par kapitler til å se om det tar seg opp :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

enig! jeg hadde rimelig høye forventninger, men syns språket var kjipt og plottet ... vel, jeg syns det var litt schizofrent, eller uavklart kanskje. vekslingen i tid og sted og synsvinkel funka heller ikke helt for meg. jeg sleit også med å tro på karakterene. de ble mer karakterer enn personer. hele greia med kidnappingen og "etterforskninga" sleit jeg SKIKKELIG med å tro på. en tenåring kidnappes og politiet reagerer ca ikke? politimannen er inne på noe, gutten har vært borte i nesten en uke, og han drar på julebord? jeg vet ikke helt jeg. kanskje jeg bare har urelaistiske bilder av politietterforskning fra tv og usa.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Boka og historien underholdt meg, men det første jeg reagerte på var språket. Syns det ble litt for flatt og kjedelig til tider. Andre ganger var det et intenst driv. Lurer på hvordan forfatterekteparet skriver, skriver de litt hver??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å,jeg likte den kjempegodt! Leste den i påsken, klarte nesten ikke å legge den i fra meg. Jeg leste den samtidig med min svoger og vi hadde masse å prate om underveis. Gleder meg til å lese den nye av Kepler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns også denne bok var oppskrytt, enig med flere av de som skriver på denne tråden. Plottet var åpenbart lenge før det ble avslørt av forfatteren. Slutten med bussen var som tatt fra en dårlig Bruce Willis-film. Jeg kommer nok til å bruke tida mi på andre enn Lars Kepler i framtida.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter 50 sider dalte entusiasmen. Når forfattere må dynge på med ketchup og billige effekter, blinker varsellampene. Etter 100 sider ga jeg opp.

Nå er jeg negativ, men synes det er viktig å si ifra.

De som er interessierte i god svensk krim bør ta en titt på Lasermannen, en dokumentar om mord på innvandrere og tilørende etterforskning. En sann historie bedre enn Kepler og Läckberg tilsammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har til nå lest 25 sider av denne boka, så jeg skal ikke dømme selve plottet, men jeg liker virkelig ikke måten den er skrevet på.

Det er noe med bøker skrevet i nåtid - kanskje kommer det av min fortid som barneskuespiller (manus er stort sett skrevet i presens) men jeg har faktisk problemer med å lese dem uten å irritere meg i hjel. Ellers synes jeg det ofte er ganske dårlig sammenheng mellom setningene i boka. Jeg er usikker på om jeg orker å lese videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig, forstår akkurat hva du mener. Jeg var irritert over både skrivemåte og innholdet til å begynne med. Men så endret ting seg. Les litt til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplever også denne boka som oppskrytt. Lette hele tiden etter det som skulle heve boka til de gode anmeldelsene, men ble heller skuffet av et noe tamt plott og to parallelle historier som ikke møtte hverandre på en overbevisende måte. Jeg er tilbakeholden med å anbefale andre å lese boka, men den er grei som lett underholdning selvom den som du kommenterer, Cecilie, også kunne være kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig med deg og Cecilie. Ser at mange liker boka veldig godt, og innimellom er den spennende, men av og til er det en utrolig detaljert skrivestil, og lange passasjer er veldig langtekkelige. I tillegg syns jeg det var mange løse tråder, mye som ikke følges opp

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fasinerende hvor ulikt man opplever bøker! Jeg synes denne er veldig bra. Jeg velger å legge den til blant mine favoritter. Spennende og bra plot. Litt sprikende til tider, men tilsammen utgjør den for meg en god leseopplevelse. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja det er interessant hvor forskjellig vi opplever ting. Selv gledet jeg meg til å lese boka, men den ble en stor skuffelse. Historien er så overdreven at jeg ikke klarer å engasjere meg. Det vil liksom ingen ende ta hvor mange grusomheter disse menneskene skal rammes av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg. Oppbyggingen av historien er akkurat sånn jeg liker det, og i tillegg var den spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En favoritt hos meg hvertfall:-) Gleder meg vilt til Paganinikontrakten...WIIII!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise