Har du en bok, eller flere, som får deg i godt humør?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det er veldig mange bøker som av like mange forskjellige grunner får meg i godt humør. Men jeg nevner "Harold Frys Utrolige pilgrimsferd" og "Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant" som to bøker jeg drar på smilebåndet av. Eller så blir jeg jo i kjempegodt humør hver gang en av yndlingsforfatterene mine gir ut ny bok. Jeg er veldig fan av blant annet Gert Nygårdshaug, og "Budbringeren" er jeg kjempe fornøyd med! Koste meg halvt ihjel :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hundreåringen lo jeg godt av selv og jeg må innrømme at da jeg leste Budbringeren så måtte jeg trekke på smilebåndet selv :) Jeg elsker når forfatteren får en til å glemme alt rundt og leseren kan bare "stupe" inn i fortellingen, det er terapi for meg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å ja, da. I farten kan jeg nevne bøkene om Jeeves and Wooster av P. G. Wodehouse. Og så Tor Åge Bringsværds bøker så klart. De gjør meg glad selv når de er litt triste, og det er jo ikke dårlig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er godt gjort av forfatteren å få frem gode og litt triste følelser i leseren i en og samme bok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det må bli, dvs jeg måtte ikke tenke meg om engang, "Et hus for mr. Biswas" av V.S. Naipul.
En spill levende bok og merksnodig levende! Et "hovedhus" fullt til randen av gamle og unge,tanter,onkler,svogere og svigerinner, andres barn og egne og Biswas forsøk på å rive seg løs fra denne mauertuen...ganske mislykket men med stort pågangsmot!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette var et godt tips, den må jeg lese :) Er så kjekt og godt med bøker som treffer så godt, tenk å ha en slik "makt" over skriveferdighetene sine :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok som "varer lenge" og kan tas frem titt og ofte er Edith Holdens Naturdagbok - den gjør meg glad og er spesiell for meg.
Har omtalt den i Reading Randi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så å si alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

mgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud Husevåg