Litt irriterende at jeg har lest de tre første bøkene om Helen Grace i feil rekkefølge, da det er en del referanser mellom disse. Jeg synes forøvrig at Bro, bro brille og Dukkehuset er de to beste og jeg skaffer meg nok den siste boken når den kommer på salg.
M.J. Arlidge som jeg har trodd er en kvinnelig forfatter viser seg å være mann, og en forfatter jeg gjerne leser mer av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har ikke fått lest noen av bøkene hennes (eller hans?) bøker enda, selv om de står høyt oppe på leselisten. Vil du anbefale dem? Hvis ja, hvorfor? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager, har ikke sett spørsmålet før nå.
Jeg leste de lunkne anmeldelsene her på Bokelskere og droppet i første omgang forfatteren, men når bøkene kom på ebok salg kjøpte jeg Dukkehuset og ble positivt overrasket. Den var spennende og jeg ble nysgjerrig på Helen Grace siden det stadig var referanser til tidligere hendelser. Skaffet jeg meg de to første bøkene, jeg har laget korte anmeldelser av begge. Kort og godt spennende og god underholdning, om enn litt brutale.
Ble overrasket over at forfatteren er en mann uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg vil nok kjøpe den siste boken etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R