Kan noen anbefale en god bok om George Washington, USAs første president, på norsk eller engelsk? Begrunn gjerne hvorfor den anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Washington : A Life av Ron Chernow skal være veldig bra. Jeg har ikke lest den selv, men den er på " lista " over bøker jeg vil lese om de amerikanske presidentene. Jeg har lest en del av Ole Moen og Lahlum om emnet hittil, men nå vil jeg snart over på noen engelskspråklige bøker om de individuelle presidentene. Jeg anbefaler at du tar en titt på websiden bestpresidentialbios.com. Der står det anmeldelser om veldig mange bøker om de individuelle presidentene. Lykke til med dette ekstremt fascinerende emnet !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange takk for svar og tips om webside.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OLE O MOne skrev boka om de amerikanske presidentene , og der står det em han.. Finnes vel på bib

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieKirsten LundHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81