Gikk du inn for å være ekkel nå, eller trodde du bare at du var morsom? Innlegget ditt fremstår i alle fall for meg som et lumpent stikk til en annen bokelsker som har delt noe hun synes er fint, og som hun knytter gode minner til. Hvorfor har du behov for å gjøre narr av dét?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Godtok jeg ikke konseptet og sa det fungerte?

En mer nøytral medspiller kunne evt. få forklare en mulig feil
i tankegangen.

Men denne innvendingen kommer da fra en som har tilnærmet banerekord i
usaklig og emosjonelt oppkast over et saklig og ærlig ment tidligere innlegg.
Den stridsøksa lot jeg ligge i ro, enda det var litt nifst lærerikt å
analysere som retorisk metodeeksempel -
også i konstruktiv forstand, klart at uheldig tankegang kan ryddes opp i
og gjøres bedre. Velkommen til Konstruktivt Folkeparti

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forventet at du ville gå til personangrep mot meg dersom jeg kommenterte utspillet ditt. Det får du bare gjøre. Likevel er det rimelig spesielt at du går til angrep på den som påtaler at du angriper andre... Jeg er ikke i stand til å tolke din tilbakemelding på diktet som bokelsker Lillevi delte, som noe annet en et sjikanerende utspill. Lenken du inkluderte går til et amatøropptak på YouTube, der en liten pike synger en sang - men ikke klarer å uttale teksten ordentlig, og dessuten synger falsk. Det den lille jenta prøver å synge er barnesangen "I'm Really Rosie" av Maurice Sendak/Carole King, og den starter slik:

I'm really Rosie
And I'm Rosie Real
You better believe me
I'm a great big deal!

Jeg har ingen motforestillinger mot Sendak/Kings sang i seg selv, men når du trekker den inn på denne måten, som replikk til Inger Hagerups dikt, og i denne tråden, fremstår det som harsellerende. Jeg klarer ikke å se at du har bidratt konstruktivt i denne tråden der trådstarter etterlyser dikt og historier som kan egne seg i en tale til en konfirmant. Ditt første innlegg fremstår fortsatt for meg som et angrep på innholdet i innlegget til bokelsker Lillevi. Ved å skrive et innlegg til deg der jeg tar til motmæle mot det jeg oppfatter som en ekkel tilbakemelding på en post der noen delte et dikt, har jeg dessverre bidratt til å multiplisere antallet poster med negativt innhold i denne tråden. Det ber jeg oppriktig trådstarter om unnskyldning for!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

du har "ingen motforestillinger" mot sangen "i seg selv" -

da er den sikkert et redelig og respektabelt åndsprodukt,
og kunne vært gitt i litterær artiumsoppgave: "sammenlign tekst A
med tekst B". Du har sikkert møtt slike oppgaver før..

Det er generelt nyttig for den fri tankeutvikling og debatt å kunne
sammenligne en A med en B -
men i visse land er det forbudt og fører til undertrykkende inngrep
fra sensurmyndighet og panserpoliti.

Hva slags land vil vi ha?
Det er dessverre akutt alvor dette. Takk for bidratt sangtekst

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin