Familien Price, som består av fire jenter, mor og far, reiser til Belgisk Kongo i 1959. Far Price er pastor, og skal spre det glade budskap til kongoleserne. Det skal vise seg å være lettere sagt enn gjort...
Fortellerne i boka er henholdsvis mor og de fire jentene.
Rachel er eldst og nesten 16 år. Hun er meget opptatt av utseendet, noe som ikke er så enkelt i Kongos jungel. Det eneste hun venter på, er at det hele skal ta slutt.
Seks år gamle Ruth May er yngst i flokken, og synes det hele er et spennende eventyr.
Leah er intelligent og irriterer seg grenseløst over at hun ikke kan språket til de innfødte. Hun, som sluker språk som andre sluker brødskiver, skjønner ikke det døyt!
Leahs tvillingsøster, Adah, er skjev i kroppen, nekter å prate, men er meget opptatt av ord og ikke minst tall.
Moren, Orleanna, forteller sin historie flere år etter hendelsene i Kongo, og vi skjønner at det har skjedd en eller flere tragedier underveis.

En fargerik fortelling full av dramatikk med historisk bakteppe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R