Boken hadde vært mer interessant om den hadde utdypet flere av hendelsene som det refereres til og som hadde betydning for Lucys liv og hvorfor hun strevde med livet sitt og familien. Ble litt overfladisk og lettvint for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har nettopp begynt på Strout's neste bok ' Anything is possible' og den forteller historien om Lucy's hjemby og familien Barton, sett med andres øyne. Var ikke klar over at denne boka var en oppfølger til 'Lucy Barton', men den ser ut til å utdype og utfylle mye av de minnene som Lucy og moren deler rundt sykesenga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie