Ja, nå er det er endelig vår, herlig!!

Jeg leser ikke så ofte krim, og nå har jeg attpå til lest påskekrimmen på forskudd! Ble for et par dager siden ferdig med The Black Horse av den new zealandske debutanten Ray Berard. Strålende krim, for øvrig.

På øret har jeg The accursed av Joyce Carol Oates fra 2013. Hun er en av mine favorittforfattere, og er ufattelig produktiv, så jeg har stadig mange av bøkene hennes til gode. Dette er en såkalt gotiske skrekkroman, med handling lagt til universitetsbyen Princeton. Hun har med flere historiske skikkelser, blant annet president Woodrow Wilson og forfatterne Mark Twain and Upton Sinclair. Den er lang, ca. 25 timer – herlig!

På e-bok går det i svensk og finsk denne helgen. Har lest to noveller i samlingen Bli som folk av den svenske fortatteren Stina Stoor, og den andre var helt fantastisk! I tillegg leser jeg Vinterkriget av Philip Teir, finlandssvensk forfatter og journalist (tidligere kulturjournalist i den finske avisen Hufvudstadsbladet. Har tidligere lest en novellesamling av ham, Akta dig för att färdas alltför fort, som jeg likte, men foreløpig liker jeg Vinterkriget enda bedre.

Ønsker alle en riktig god helg og påske!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er godt i gang med The Whistler av John Grisham. Etter den ser jeg fram til bl.a. å fortsette med Camilla Lackberg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemine