Norton – nå ble jeg rent rørt. Min svigermor Else og hennes søster Brit kjørte en Norton 750 fra Trondheim til Roma og tilbake på midten av 1930-tallet.
Jeg har skrevet om det her.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig med Jostein: Noen burde ha skrevet bok om dette! Jeg fikk assosiasjoner til Greta Molander, som startet karrièren sin omtrent på samme tid, og har skrevet fornøyelige beretninger om sine ekspedisjoner rundt om i verden. Men hun kjørte riktignok på fire hjul ...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enig med dere begge. Men dessverre er ofte det sånn at først når det er for sent, innser vi verdien av det som har gått tapt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ny avsporing i avsporinga; med utgangspunkt i petiten du lenkar til så googla eg litt, i håp om å finne det omtalte biletet på nettet. Nei, eg fann det ikkje, men leitinga leia meg til denne sida, med gamle bilete frå Sollia (ved Rondane) som sikkert er eit villspor, men som på den andre sida inneheld eit bilete eg kjenner godt frå diverse bokhandlar, og ikkje minst frå bokelskere.no.

Sjå her:

skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette høyrest nesten ut som ei bok av Agnar Mykle. Men berre nesten. Valemon skulle til Paris på ein Zündapp 250 i 1939. Svigermora di hadde tøffare sykkel og lengre veg, skulle ha likt å lest ei bok om den turen også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser