Spennende bok som er kjempegodt skrevet! Forfatterens evne til å skildre livet og tankene til en 16-åring i 2015 er så imponerende at jeg nesten skulle tro han var 16 år selv (det er han ikke; jeg har sjekka).

Denne boka er ypperlig for ungdommer; jeg vil tro at de helt klart kan kjenne seg igjen! Men også for voksne kan det være veldig interessant å sette seg inn i livet til dagens ungdom, så jeg anbefaler også voksne å lese denne. Det er i hovedsak den første delen av boka som skildrer "det vanlige livet" til ungdommen; spenningen tar seg opp etter hvert, og handlingen beveger seg ut i grenseland for hva som er vanlig blant ungdom.

Boka er ikke særlig lang, den er lett å lese, og veldig fengende. Jeg synes den må passe perfekt for en ungdomsskole-elev som skal ha bokomtale som skoleoppgave, men som egentlig ikke er glad i å lese. Da er denne boka lett å komme seg igjennom, og verdt lesinga.

Jeg velger å ikke beskrive handlingen; det er drøssevis av andre omtaler og nettsider som tar seg av den delen. Så enkelt vil jeg si det; anbefales å lese for ungdom, og nysgjerrige voksne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise