Takk for lite hyggelig svar. Det må være greit å ta en diskusjon på dette. Folk er forskjellige. Jeg for eksempel foretrekker å kjøpe bøker jeg skal lese. Temaet var ikke formulert som et «problem», det var et forslag.

Det står listet opp mange deltakere i lesesirkelen. Noen få stemmer på bøkene hver gang. Hvor mange det er som leser vet jeg ikke, men antallet er ikke veldig høyt. Det å velge bøker som kan kjøpes kan være med på å øke interessen og deltakelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"Det må være greit å ta en diskusjon på dette."

Enig i det, men i diskusjoner kan man ikke regne med å få bare "hyggelige" svar. Jeg er også av dem som gjerne vil eie bøkene jeg leser, men innser at det ikke alltid er mulig. Mitt forslag er at vi holder på nåværende praksis. De fleste av forslagsstillerne har så langt tatt rimelig hensyn til tilgjengelighet, synes jeg. Hurra for biblioteket!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi har lest 21 bøker i lesesirkelen frem til nå, og med få unntak har de vært greie/mulige å få kjøpt i bokhandel eller antikvariat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling