Som liten på 90-tallet husker jeg at jeg var på et venterom eller på besøk hos en eller annen.

Det er ikke så viktig hvor jeg var, det som er viktig er at jeg fant en slags spøkelsesbok der som jeg leste i.

Jeg antar den var på norsk, det husker jeg ikke for det var bildene som fenget meg. Bildene var nemlig holografiske 3D-bilder. Selv om jeg synes det var litt skummelt som liten, så var det også veldig spennende.

Skulle gjerne fått tak i denne boken igjen. Jeg husker ikke hva den heter, men jeg håper at stikkordene "spøkelsesbok", "holografisk" og "3D" er nok til å få noen på sporet.

Hvis det hjelper så mener jeg å huske at spøkelsene endte opp på et tivoli som avslutning. Jeg antar også at det var en type barnebok, men er ikke helt sikker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Etter mye leting og googling fant jeg boken til slutt. Det er en barnebok fra 1992, Ghost Train heter boken. Her er en link om flere skulle være interessert: https://www.amazon.com/Ghost-Train-Spooky-Hologram-Book/dp/0803711638

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alltid gøy når man finner igjen bøker man husker fra barndommen/ungdomstia :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnjaThomas KlakeggEvaJulie StensethJorund KorbibokxleserHilde H  HelsethWenche VargasEmilie Siljuberg KlevenKristin F. JørgensenBoktimmykjell kRisRosOgKlagingDolly DuckMartinenMarteannelinguaFlettietteCtinaMonika SvarstadAlice NordliNiels Johan Knudseningar hKari BorgeLesevimsaChristineJostein RøysetMartePhoenixLibrosaurus vKaren RamsvikMargretheRuneHarald KHanneSiljeMarianne MMona HagenMarit HøvdeIngunn S