Fikk denne til jul. Dette er kiosklitteratur på sitt verste: Elendige karakterer i den forstand at de ikke er troverdige. Selve plottet er syltynt og boken drøyer og drøyer på helt uviktige deler (for å få den lang nok?). En helt mengde selvfølgeligheter, ta for eksempel denne setningen: "Det var en Chevrolet-logo på airbag.dekslet, hvilket betydde at bilen var en Chevrolet." Sherlock Holmes go home! Eller kanskje tvert imot? Poenget med boken - hva heltene slåss mot - avsløres på side 427 og boken er på 430 side. Og det avsløres med en - 1 - setning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og likevel leste du alle 430 sidene! Godt gjort, jeg hadde gitt opp myebtideligere, livet er for kort til å lese dårlige bøker. Flirer litt for meg selv her, fordi jeg kjenner meg så igjen når det gjelder å irritere seg over den slags setninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Levde lenge i håpet, og så var den fra søsteren min. Men ja, jeg lurer selv på hvorfor jeg fullførte den! Nå leser jeg om vin og "den sorte tulipan", så nå smiler livet igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudStein KippersundElisabeth SveeNinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo Rye