En fantastisk underholdende introduksjon til hvordan vår verden er satt sammen! Korte kapitler om enktelemner, samtidig som boka dekker alt innen moderne naturvitenskap på en fortreffelig måte for alle som elsker å lese illustrert vitenskap skrevet av en tydelig engasjerende forfatter med imponerende kontakter! Annbefales!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boka er SÅÅÅ bra! Utrolig underholdende som Siri skriver, masse morsomme anekdoter, ja, og så føler jeg at jeg lærer noe også. For meg som avskydde fysikk på skolen er det rent forbløffende lesning - var det dette det handlet om? Jeg har ikke lest ferdig boka, for jeg tar avstikkere ut i romanland, men har gitt den bort i julegave og anbefaler den veldig varmt. Det gledet mitt hjerte å se en medpassasjer på t-banen fordypet i samme bok i dag tidlig!

Bill Bryson er en stor favoritt fra tidligere, men denne boka er imponerende. Her må det ligge mye research bak, og tenk å klare å redigere dette stoffet - nesten så jeg vil si det er et lite mesterverk! Til og med konsekvensene av et eventuelt meteornedslag (utslettelse av alt i stor radius, en milliard døde i løpet av dag 1, solformørkelse i årevis, jordskjelv, vulkanutbrudd og tsunamier) virker ikke så skremmende når vår venn Bill maler muntert på bredt lerret.

Løp og kjøp......billigutgaver på norsk og engelsk finnes i en bokhandel nær deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  1. .og alle de små sidesprangene og anekdotene som gjør underholdningsverdien helt superb!! Ikke ofte jeg planlegger å lese noe to ganger, men her skal jeg gjøre et unntak! Anbefalelse bekreftes.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R