Åh, for ei nydelig bok! denne fikk meg til å lengte etter en bestemor som gir meg ubegrenset med kamferdrops og hjemmestrikkede grytekluter! koste meg gjennom hele boken, den var enkel og lettlest så det var en fryd! setter herved ut annonse og søker etter en bestemor, hehe:D anbefales til ALLE som liker gamle damer, tradisjoner og koselige fortellinger:)

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Du har igrunn sagt det jeg ville si om boken - så derfor stjerner jeg din kommentar og "skriver under" dine ord!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nostalgi er herlig - jeg gleder meg til å få begynt på denne boken! Trenger en bok av denne typen når jeg er ferdig med Balansekunst...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har akkurat lest ferdig denne, og jeg må bare si meg HJERTENS enig. Nydelig bok! Tenk, to så nydelige, oppfinnsomme og koselige damer! Tror jeg kommer til å lese flere av denne forfatteren. Språket er litt merkelig,(naivt?), men det får oss godt inn i disse to damenes tankeverden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Rapsgubbene heter neste bok. I følge Silke forlag kommer den til høsten, allerede! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja, på en måte er det litt naivt, men det former liksom mitt syn på de to...at de er to gamle damer som lever slik de har lært av sine foreldre, og ikke noe "nåtidens tull"! hehe, jeg skal også bli sånn når jeg blir gammel:) det beste med boken var avslutningen, jeh skjønte liksom at de kom til å stå utfor døren å vente på hverandre.....søtt! vil anbefale en annen bok jeg leser nå, er veldig fin den å...lærerik faktisk, "hotellet på hjørnet av bitter og søt". så langt er den veldig bra, i samme sjanger vil jeg si:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Potensgiverne var en fornøyelig og utrolig morsom bok, veldig enig med alle som har skrevet dette. Har kjøpt den til flere av mine venner.... Er imidlertid usikker på om du fremdeles mener at boka "Hotellet på hjørnet av bitter og søt" er i samme sjanger, som du sier. Er i tilfelle ikke enig! Elsker den boka også, men på andre premisser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen