Det er ikke noe av Anne-Cath Vestly, vel? Om Ole Alexander som flytter til Tiriltoppen? Senere kom andre bøker med handling fra Tiriltoppen. Jeg skriver fra mobilen, derfor ingen lenker her og nå, beklager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei! Takk for innspillet, men jeg tror ikke det er den. Tiriltoppen er drabantby med høyblokker og sånt, er det ikke? Handlingen i den boken jeg tenker på foregår - så vidt jeg husker - i et boligfelt 'på bakkeplan'. Det verste er at jeg hele tiden 'har det på tungen' hva den heter...så én dag kommer jeg kanskje på det. Takk likevel!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaase