Jeg lure på om dere bokelskere har en film der synes er bedre enn bok og motsatt altså at boken er bedre. Jeg selv synes Breakfast at Tiffanys er den bedre filmen og årsaken er nok at jeg så film først og bare likte omgivelsene bedre i filmen. Boka Breakfast at Tiffanys er godt skrevet, men jeg fikk mer ut av filmen synes jeg. En annen bok som var bedre enn film for meg må være det Store forvetninger, jeg likte mye bedre boka på grunn av beskrivelsene og filmen var tom eller lite givende.

Hvilken film synes dere er bedre enn bok og omvendt?

Ha en god kveld

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Bøkene - boktyven, Sarahs nøkkel, en mann ved navn Ove, et helt halvt år er bedre enn filmen. The fault from our stats syns jeg filmen var bedre enn boken. Men som oftest føler jeg bøkene er best;) selvom det er utrolig mange gode bøker som er godt filmatisert

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da Vinci Koden og Engler og Demoner er bra bøker men dårlige filmer. Omvendt vet jeg ikke. Nattsvermeren er en bra film, men også en bra bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte i hvert fall selv boka Engler og Demoner, men har ikke sett film. Prøvde å se Da Vinci Koden, men sovet i den jeg. God helg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du gikk ikke glipp av mye. Grei underholdning kanskje, men ikke bra. God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G