Dette blir beskrevet som en samtidsroman som er både intelligent og nyskapende. Problemet er at denne type roman overhodet ikke er nyskapende, det begynner å bli mange bøker der ute som ligner veldig på denne måten å skrive samtidslitteratur. Han skriver om seg selv, som han kaller "forfatteren" i boka, men dette er ikke nytt. Tvert i mot så er det blitt vanlig å skrive om seg selv og alle bekjentskapene sine i en utleverende måte.
Når det er sagt så skriver han på en, ikke intelligent, men intellektuellt måte ved at han ser kunst i alt fra en panelvegg til bordets konstruksjon. Han liker fremmedord og fraseringer som kanskje er velkjent i kunstniljøet, men for en vanlig leser blir det litt for mye.
Ble ferdig 21/2-17

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline