Jeg må dessverre si at jeg er litt skuffet over årets mammutsalg. Nå har jeg bare tittet fort igjennom katalogen en gang, men jeg fant ingen bøker som jeg tenkte at jeg bare må ha. Tidligere bestilte jeg ofte rundt 10 bøker fra mammutsalget hvert år, mens de siste årene har det bare blitt 2-3 stykk. I år er jeg faktisk usikker på om jeg i det heletatt kommer til å bestille noen bøker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tok en ny gjennomgang av katalogen nå i helgen, og til slutt bestilte jeg meg noen bøker fra haugenbok.no.

Til meg selv bestilte jeg;
- Mer blod av Jo Nesbø (siden jeg har alle de andre bøkene av Nesbø må jeg jo ha denne også)
- Bare et barn av Hanne Kristin Rohde (har lenge tenkt at jeg har lyst til å lese en av hennes bøker, så benytter sjansen når jeg finner en av dem på salg)
- Løgnen av Yrsa Sigurdardottir

Til lillegutt i magen bestilte jeg:
- Den lille larven Aldrimett
- Min første bok om dyrene
- Min første store eventyrbok
(må jo sørge for at han blir like glad i bøker som det moren hans er :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg deler inntrykket ditt. ikkje veldig skuffa, men litt. For min del dreier det seg om to ting; (1) antalet bøker som vekkjer interesse, og (2) prissetjinga.

(1) eg burde vel berre vere glad til, i og med at eg, tilliks med mangle fleire her inne, gjeng og innbiller meg at det skal vere råd å redusere antalet uleste bøker i bokhylla.

(2) sorry, det er på kanten til villeiande å reklamere med "inntil 85% rabatt" når snittet av rabatteringa er mykje lavare. I tillegg ser eg fleire bøker som eg sjølv har kjøpt til langt lavare pris tidlegare. Då vil eg vise til Forleggerforeningen sine retningslinjer for Mammutsalet:

Bøker som har vært med på andre kampanjer og salg bør ha minst like lav pris på Mammutsalget.

Her meiner eg det blir synda ganske grovt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika Svarstad