Jeg er litt på hæla for tiden. Fikk avsluttet Budbringeren før innleveringsfristen og skal prøve å komme gjennom fjerde handling i Peer Gynt i dag, men det er ikke bare å frese gjennom denne teksten heller, den er best i med rett rytme, tempo og forståelse. Jeg bør også lese siste halvdel av Kreftavdelingen for den må også leveres tilbake snart og i morgen starter felleslesingen av Pesten og det vil jeg jo være med på. I tillegg lånte jeg 2 diktsamlinger av Gunnar Ekelöf for litt siden fordi Knausgård mener han er Nordens beste lyriker. De ligger på nattbordet og roper til ingen nytte, så ikke vet jeg om Knausgård har rett.
Det er jo et luksusproblem å ikke ha nok tid til å lese god litteratur. Sånn sett er Trump unnskyldt. Han har neppe lest noen bøker som omhandler annet enn økonomi og personlig suksess i hele sitt liv, han har jo hatt andre ting å drive med..
Jeg tar Brick Lane på øret og ser om det er litt varme i solen på terrassen, så blir det Peer etterpå.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl