Denne boka gledet jeg meg virkelig til å lese. Skogen har jeg så absolutt et forhold til og jeg regnet med at dette skulle bli så interessant at det ville bli vanskelig å legge boka fra seg. Og det begynte faktisk veldig bra. Etter hvert ble det derimot så mange trær, insekter og sopparter at jeg følte for å ta fram PC`en og også google i tillegg til å lese, da spesielt bilder. Alt i boka var mer eller mindre interessant. Hadde boka vært utgitt med bilder, ville jeg fått en helt annen leseropplevelse. Ja, jeg hadde gjerne kjøpt boka på nytt og lest den om igjen. Her er mye å lære for mange, og for de mest skog-glade mennesker, tror jeg mange vil få bekreftet mye de allerede har skjønt intuitivt.

Jeg er i tvil vedr. terningkast. Kunne blitt 5, men ender nok opp med en 4`er. .

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kunne ikke sagt meg mer enig! Hadde også store forhåpninger, men falt litt ut etterhvert.... så nå ligger den halvlest, mens jeg venter på ny inspirasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg også la den bort for en stund før jeg tok den opp og fortsatte. Siste delen av boka er, hvis du spør meg, mer interessant enn den midtre delen. Så vel verdt å ta den opp igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre ;) ...jeg får bare vente litt til på inspirasjon - og en liten åpning mellom alle de andre bøkene som plutselig snek seg foran i køen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila