Uffda. Om det kan vere nokon trøst, sjølv om eg ikkje har så store illusjonar om nettop det, så har eg levert forslag i 18 av dei 20 felleslesingane hittil, og enno ikkje greid å foreslå noko som fenger fleirtalet. Denne gangen ser forslaget mitt endåtil ut til å kome på delt sisteplass. Ja ja, livet er fullt av nederlag, som det blei sagt ved ei anna anledning.

Så må eg føye til at eg for min del stort sett har likt dei bøkene som har blitt valgt.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Du har visst i motsetning til meg fått med deg det meste. Det er omtrent 1/4 av lesesirkelbøkene jeg ikke ser poenget med å lese i det hele tatt. I mange nominasjoner og avstemminger har jeg kommer for sent når dere har avgjort spørsmålet midt i arbeidstida mi. Andre ganger har jeg likt bare en eller to av forslagene... Denne gangen som det bare var én av åtte jeg hadde aversjon mot, var egentlig et sjeldent tilfelle. Det er innsikten om at jeg har ingenting å tilføre her og andre veien at lesesirkelen ikke gir meg noe positivt som ligger bak. Forøvrig er mange debatter kjedelige og fastgrodde og har lite nytt, da tenker jeg forumet generelt. Det er på tide å gi seg.

God lesning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eit av poenga med å ha ein hobby er at ein medan ein held på med den i mindre grad enn ellers i livet skal trenge å gjere ting ein ikkje har lyst til.

Likevel, eg vonar du blir å finne på bokelskere i framtida også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klarer du å rekonstruere en liste over dine tidligere nominasjoner?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slepp å rekonstruere, har notert undervegs.
Men dersom ein ynskjer å rekonstruere, er det nok fullt mogleg ved å finne attende til dei gamle nominasjonstrådane.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En stjerne til trøst!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie