Så fint at du er tilbake Krira :-) Jeg har blitt glad i lesehelgtråden, både koselig med denne kontakten oss lesere imellom, og i tillegg henter jeg masse gode tips her :-)

Denne helga har det imidlertid vært lite tid til lesing - har rett og slett vært for mye sosialt samvær til det. Fått en god dose friluftsliv også, så da har lesingen måttet vike. Men det har vært en veldig fin helg da.

Boka jeg holder på med er 'Historia om det nye namnet' av Elena Ferrante. Jeg som var så negativt innstilt til denne Napolikvartetten - var helt sikker på at disse bøkene var oppskrytte løkkeskriftromaner (som jeg ikke er så glad i). Nå er jeg helt hekta. Jeg syntes 'Mi briljante venninne' startet litt tregt, og første halvparten av boka trodde jeg at mine fordommer skulle vise seg å stemme. Men utover i andre halvdel ble jeg mer og mer revet med, og i det jeg lukket den måtte jeg bare starte rett på nr 2 med det samme. Jeg er helt oppslukt av historien, går og tenker på de to jentene også når jeg ikke leser. Liker disse bøkene kjempegodt!

Så er helga nesten over, så jeg må nesten ønske dere alle ei god uke :-) Og NÅH skal jeg bruke det som er igjen av denne helga på jentene i Napoli!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

[ Slettet av bruker ]

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen