Fantastisk bok om den rådville, flytende og tvilende eksistensen til Hans sitt liv som etter en "pause" med sin kone Rachel blir igjen i New York og treffer på den kreative og rådsnare Chuck som mener løsningen på USA, og verdens problemer, ligger i cricket.

Romanen fungerer på mange nivå, og O'Neills prosa er eminent og rikt på metaforer og hentydninger til samtiden. Kanskje den beste romanen fra det første tiåret i det nye milleniumet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er litt enig, hadde også store forventinger som ikke helt ble innfridd. Men Chuck Ramkinson gjør boken verdt å lese for min del. For en fantastisk mann! For noen visjoner!

Den lange talen han har om demokratiet og ett sett med felles spilleregler på side 208, nydelig!

”Det er som om vi er usynlige. Hvis de vil få en smak av hvordan det er å være svart i dette landet, er det bare å ta på seg cricketspillerens hvite klær. Kle deg i hvitt for å føle deg svart.”

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste først alt skrytet på baksiden og framsiden, og hadde store forventninger. Leste og leste, og boka beveget seg ikke av flekken. Ekstremt uinteressant historie og temmelig blodfattig språk, og befolket med typer som aldri blir levende. Gedigen skuffelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde også store forventinger, som ikke ble innfridd, kan ikke skjønne at noen kan kalle dette en stor roman. Samtidig var det ganske interessant lesning, boka ga et godt inntrykk av NY og en overraskende fengende innføring i cricket. Syns de beste partiene var å finne i skildringen av forholdet til kona og ikke minst i forholdet til moren og barndommen i Nederland.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth