Da har jeg valgt meg en ny forfatter, Jørgen Jæger. Har lenge tittet litt på bøkene, titlene hans men aldri lest noe. Ser ut til at det er en del bøker men jeg kjøpte kun den aller første , Skyggejakten. Ser at det også i disse bøken er en lensmann , som det ofte er i krimbøker..
Hva kan jeg vente meg? Jeg har lest alle av Unni Lindell, Karin Fossum, Camilla Lackberg, Jo Nesbø osv osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg fikk Monster i julegave, og har lest den med stor iver. Boken var både spennende og lettlest, og til tider veldig vanskelig å legge fra seg. Boken ga meg lyst til å lese flere bøker av samme forfatter, så nå skal jeg begynne på bok nr 1 og lese hele serien i kronologisk rekkefølge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynte med nr 1, og vil fortsette med de neste av forfatterens bøker , men er spent på om forfatterens måte å skrive på, modnes . . Altså,synes jeg boken var litt enkel.
Spennende å høre hva du sier etter bok nr 1 , i forhold til Monster.
Jeg startet forøvrig med Stalker av Kepler og ble så oppslukt at jeg bare måtte begynne med alle bøkene der også. Og ble ikke skuffet over nr 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Etter å ha lest den siste boka hans, måtte jeg lese flere. Han skriver bra, og bøkene er lettleste, spennende og har god driv. Jeg startet opp med bok en etter det, og driver og leser bøkene kronologisk nå. Kan absolutt anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra. Ja jeg sitter på nettet nå, leter meg frem til hvor jeg kan bestille de resterende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest de 8 første bøkene. Blir bedre og bedre utover i serien. Stemmen, Ridderkorset og Monster har jeg gitt terningkast 6. Liker veldig godt måten han skriver på. Det er spenning fra første side og bøkene er vanskelig å legge fra seg. Pageturnere. Absolutt å anbefale. Bare å glede seg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk til deg. Jeg syns nr en var litt enkel, men alikevel så bra at jeg må lese mer.
Tydelig at det er verdt det, at forfatteren skriver bedre og med mer driv i de neste bøkene.
Gleder meg .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil