Ei vakker ættesoge om livet på kysten i Nord-Trøndelag. Vi følger Juvikætta igjennom mange generasjoner. I Juvikslekta er navnet Per og Anders i annenhver generasjon, som etter hvert blir Per-Anders, slik det var på bygda den, og innimellom en Jens, som er familiens sorte får. Åsel er de sterke kvinnene i ætta. Man blir så glad i disse personene, og deres liv og strev. I fjerde bok møter vi den farløse gutten Odin, som vi følger i de tre siste bøkene.
Ei utfordring å lese, selv som trønder, da bøkene er skrevet på Namdalsdialekt, men de siste 3 bøkene hørte jeg på lydbok, veldig fint opplest av Hildegunn Eggen, det er faktisk mye enklere å høre enn å lese en del dialektuttrykk. Synes de første 3 bøkene var best, i tillegg til den siste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h