Enda en bok som jeg har avbrutt. Jeg må virkelig slutte å låne så mange bøker av gangen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Da var jeg ferdig med boka og den ble bedre og bedre når man kom litt ut i boka. Etter den litt trege starten er boka blitt en økologisk perle

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på fortsatt, men det er ikke så lett. En venninne anbefalte den til meg, så jeg håper at jeg kommer til å like den bedre etter et par kapitler til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser du skal lese Atwoods bok «Hjertet gir seg ikke». Du må gjerne si hvordan du liker boka. Jeg har lest den og skrevet litt om den. Les den før du ser hva jeg synes om den. Lurer nemlig på hva andre synes om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager sent svar, jeg så ikke i det hele tatt at knappen "svar til deg" lyste blått. Dessverre måtte jeg hoppe over denne boken fordi jeg holdte på med andre prosjekter, og rakk ikke å lese boken før jeg måtte levere den tilbake til biblioteket. Selvfølgelig skal jeg prøve meg på nytt så snart jeg får tid til det, og når jeg er ferdig, kommer jeg tilbake til deg med hva jeg syntes om den. Det blir spennende å lese dine tanker om boken når jeg er ferdig med min anmeldelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli