Helt på linje med deg i dine betraktninger over. Livet og årene går sin gang uten de store forandringene,og vi er heldige som får bo i et land som Norge.
Hva lesing gjelder,så har jeg begynt på Johannes V.Jensens Kongens fall. Jeg er ikke med i lesesirkelen,men jeg får alltid gode ideer til bøker der. En annen bok som ble foreslått der var Multelandet av Sara Lidman og den er jeg akkurat ferdig med. Dette er bøker jeg har stående i hylla og som jeg sikkert ikke hadde lest opp igjen uten å ha sett disse forslagene. Og så har jeg ei "sidebok", Landene som forsvant av Bjørn Berge,små stykker om "døde" land som det er artig å lese historien til. Grei å ha innimelom.
God helg til dere alle.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"Landene som forsvant" høyrest ut som noko for meg. Håper å finne denne på eit eller anna sal før eller seinare.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det var litt komisk for mitt vedkommende,en stund før Jul skulle vi på en hotell-helg til Trøndelag og jeg hadde ikke tatt med meg bok. Stoppet på Oppdal og der kikket jeg litt rundt og fant denne boka som jeg umiddelbart falt for. Husket også at jeg hadde lest noe positivt om den på Bokelskerne. Men med min,for tiden,litt restriktive bokkjøpspolitikk,tenkte jeg at jeg får den sikkert billigere over nyttår. Det første jeg så da jeg kom inn på hotellet,var en som satt med akkurat den boka og så svært så fornøyd ut. Så med min dårlige standhaftighet,bar det rett til nærmeste bokhandel. Så jeg får prøve å ikke ergre meg når den kommer på salg.
Dette var litt fra en bokelskers tøffe hverdag. Men håper du har flaks,boka er fin,den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen