Hei.
Jeg har i flere år arbeidet med en roman. Hadde egentlig gitt opp prosjektet, men tar nå fatt igjen og vil gi det én siste overhaling (=redigering) før jeg eventuelt gir opp. Grunnen til at jeg tar det frem nå er at det har ligget urørt i ett år og at jeg dermed har fått litt avstand og kan se teksten med nyere øyne. Og at 2 forlag har vist "potensiell" interesse - dvs at jeg har fått to konsulent-uttalelser. Felles i tilbakemeldingene er at:
1) det må kuttes ned på antall ord/sider (per nå er det ca 210 sider i Word, dog med god plass og mye "luft")
2) de anbefaler meg å få folk til å "test"-lese manuset for å få tilbakemeldinger på hvordan det oppleves (=barnslig, uferdig, langdrygt, underholdende, rørende osv...) og tips til forbedringer. Ikke minst trenger jeg hjelp når det gjelder å kutte i teksten - hva kan utelates uten at det går utover essensen i historien?

Jeg ønsker å sende deg filen i Word-format.
Hvor mye arbeid du legger ned i dette er helt opp til deg. Jeg er glad for en hver nyttig kommentar. Du kan skumlese og skrive noen linjer om hva du tenker. Eller du kan gå inn i selve dokumentet, stryke ut ting, kommentere osv og sende tilbake. Jeg er ute etter KONSTRUKTIV KRITIKK.

Noen interesserte???

Spiseforstyrrelser, familieforhold og oppvekst står sentralt i boka. Finnes det én grunn til at noen sliter med anoreksi? Trenger en å finne denne grunnen for å behandle sykdommen? Er det en ordentlig sykdom, eller er det en form for livsstils-valg som siden utvikler seg til en avhengighet? Hva foregår i hodet på den syke? Når er man frisk? Når er man syk? Kan man få tilbakefall hvis man i utgangspunktet ikke var frisk? Hvordan er det mulig å vegre seg for mat selv når en ikke ønsker å bli tynnere?
Det er skrevet mange romaner med spiseforstyrrelser i sentrum. Jeg tror likevel at denne boka skiller seg ut fra mengden gjennom humoren som finnes i alt alvoret, og måten det hele fortelles på. Hovedpublikummet er nok unge voksne, men jeg håper og tror at denne også treffer en hver mor og far, og nettopp derfor ønsker jeg et bredt spekter av testlesere.

Håper virkelig at noen vil være med å hjelpe meg! (Som sagt binder du deg ikke til noe. Om du åpner manuset og syntes det er et pokker makkverk, så kan du jo bare slette hele fila...)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg kan gjerne testlese manuset ditt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei har du en mailadresse jeg kan nå deg på? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan sende det på mail til lene.andresen@hotmail.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg kan godt tenke meg å testlese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra, takk!
Har du en mailadresse jeg kan nå deg på? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du sende meg en melding her inne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om du ikke ønsker at andre skal se mailadressen din kan du evt sende meg en mail på martehaga@gmail.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men ikke med vedlegg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jente påFB som Heter Helene Larsen, som selv har skrevet bok om slike emner. Du kan jo spørre henne slik at du får en skikkelig tilbakemelding fra en som vet mye om emnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips :-)
Det er hovedsakelig det litterære og det å kutte tekst jeg tre går hjelp til. Tematikken har jeg mye erfaring og kunnskap innen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helen kan vel hjelpe deg der også. Ellers så har du Autismeforeningen i Norge som er ute etter å ha folk som skriver om egne erfaringer osv. De viile at jeg skulle anmelde en bok som jeg har lest, og kanskje er du heldig og får hjelp der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

supert.
Takk for gode råd =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseStein KippersundPer LundKirsten LundKaramasov11Synnøve H HoelPiippokattaHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi B