Er det en ting jeg ser frem til, så er det når det kommer ny serie fra en som har skrevet en knakanes bra en fra før av, og Eva Stensruds nye serie, Skyggespill, er inget unntak. Den innfrir forventningene allerede på side 19 - for en rå skildring av noe sterkt, mørkt og realistisk!

Inger Marie er sterk, og slåss med nebb og klør for å bli fri, hun er også smart og en kunstnersjel. Denne kampen drar meg rett inn, og jeg kjenner at jeg holder pusten mens jeg leser. Eva har fanget pulsen på kampene som foregikk under 2. verdenskrig, og ikke minst hva som skjedde i kulissene.
Jeg ser frem til å lese bok 2, og ikke minst til å dra på lansering den 5. januar. Dette blir garantert en bestselger!

Rune Kårstad-Hærnes er for meg en ny illustratør, og jeg liker det jeg ser. Flott design, og liker godt gråheten som preger illustrasjonen, den symboliserer hva krigen førte med seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Eivind  VaksvikBeate KristinKaren RamsvikEster STrine S. AustbøTherese HolmLeseaaseannelinguaAgnethe Katarina LandrebokxleserBruno BilliaertToveLisbeth Kingsrud KvistenIda Aas RødningsbyHanneVibekeLeseberta_23Librosaurus vTanteMamieBeate HusbyReadninggirl20Øyvind BerekvamRoger MartinsenmoiraBenedicteEli SeimRufsetufsaSol SkipnesAnjaJan-Olav SelforsJostein RøysetHeleneKristinJohn LarsenTone HSilje BorvikMari Nordø LommelunMorten BolstadStine SevilhaugPia Fjeld Møller Johansen