Jeg har også trodd at denne fortellingen var for barn, allikevel kan det jo være verdt tiden? Jeg innbiller meg at han klarer å formidle en del mellom linjene. Det eneste jeg vet jeg har hørt av ham er visa "Pengegaloppen" og i tillegg mener jeg å huske noen "barnetimen for de minste" programmer med ham, men jeg blander litt sammen med Ingebrigt Davik.
Det er koselig med disse innlandsforfatterne synes jeg, lune fortellinger med mye humor. Planen er å lese mer av Prøysen og Sandbeck. Det har stoppet litt opp på Aukrust for min del.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har også trodd at denne fortellingen var for barn, allikevel kan det jo være verdt tiden?

absolutt - jeg for min del leser gjerne barnebøker, jeg! Riktignok blir det mest eldre barnebøker jeg hiver meg over nåtildags - Barbra Rings, for eksempel.

Jeg mener også å huske at Sandbeck leste egne bøker/historier om "Påsan" - men jeg tipper at det må ha vært enten før eller etter jeg selv var midt i målgruppe for Barnetimen, for jeg tror neppe at jeg har fått med meg en hel episode noen gang. (Hvilket naturligvis ikke på noensomhelst måte gir noensomhelst pekepinn om kvaliteten på historiene. Jeg tipper de er verdt å låne øre til - eller lese. :D )

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa