I begynnelsen syntes jeg boka ga meg en flau følelse på et vis, veldig mye beskrivelse av tanker og følelser. Nå har jeg lest den ferdig og konklusjonen er: dette var en original og festlig liten bok. Jeg måtte trekke på smilebåndet flere ganger over situasjoner jeg kjente meg igjen i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er fullstendig enig. Den hadde en slags ærlighet som var veldig treffende, og til tider litt ubehagelig. Jeg har blitt veldig glad i denne boken, og etter å ha lest den også en veldig stor tilhenger av de pussige små novellene hennes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fullstendig enig med siste innlegg. Jeg har sjeldent vært noen stor tilhenger av "følelseslitetratur", som vi kanskje kan si Vente. Blinke faller innunder, men denne boka var meget god. Særlig de ulike teknikkene Øyehaug benytter seg av, med de filmatiske grepene kanskje spesielt synlige, men også måten hun bruker de ulike karakterense blikk på. Og det trekker oss over i det underfundige og lekne, som er særlig tydelig i novellene hennes. "Liten knute" er allerede en klassiker, er vi ikke enige om det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Eg ser at fire lesarar har ytra seg om "Vente, blinke", og eg deler vel oppfatningane som kjem fram her, sjølv om i utgangspunktet var meir kritisk. Men når eit forlag og bokklubbar går ut så kraftig for ei bok som tilfellet var her, hadde eg venta meg noko langt, langt meir. Eg las bokai 2009, og det er lite som sit att.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen