"Kan du ikke bare gjøre det du vil," spør vennene mine.
"Ikke glem hvem du er og hvor du egentlig kommer fra," sier foreldrene mine. Jeg har alltid følt at jeg må ta et valg, men nå skjønner jeg at jeg kan ta et steg tilbake og stille meg selv spørsmålet: Hva er det jeg vil, sånn egentlig?

En fin debutroman om et veldig aktuelt og viktig tema. Et flott innblikk i en flerkulturell verden for de som ikke lever i en, og gjenkjennbart for oss som har hatt foten innafor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, eg synest også at det er ein bra debut, og engasjerande og aktuelt tema, kunne har stramma inn her og der, men spenninga held seg til slutt. Egnar seg veldig godt til ungdom også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Spennende fra start til slutt, men ikke alle språklige valg jeg var enig med. Helt klart egnet for ungdom også, det tenkte jeg faktisk hele tiden underveis :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard