Ah, jeg kjenner meg igjen i at det er hektisk om dagen. Det er mye på jobb og det er mye ellers. Men gosh jeg gleder meg til jul!

Jeg har lest Kaninjegeren av Lars Kepler nå. Sjukt spennende. Men jeg tok meg selv i å gå en del turer for å sjekke utgangsdøra og vinduene, for å si det sånn. Noen av kapitlene er ikke for husredde.. Nå leser jeg The fault in our stars av John Green. Har liksom ventet med den til hypen har lagt seg. Jeg har ikke lest så mye enda, men jeg liker den.

Etter det har jeg planlagt å lese en bok som er ganske annerledes enn det jeg bruker å lese. Skepsis - en guide til kritisk tenking. Den ser interessant ut!

God søndag til alle!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva