jeg likte boken veldig godt (innholdet er jo veldig spennede), men det gikk så sakte fremover at jeg etter å ha kjempet meg gjennom 200 sider måtte gi opp. jeg ble rett og slett kjempe lei av "så skjedde det og så skjedde det og det ble banen for tord gunnarson, son av ingrid, dotter av grim, son av torleik den sterke, son av .... osv.

p.s var det bare meg eller inneholdt en side i njåls saga samme handling og innhold som en moderne roman idag bruker ti sider på? (....)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei det var ikkje berre deg. Temposkifta i denne boka er ei historie for seg. Uendelege utlegningar om slektskap og andre detaljar som kan framstå som uvesentlege, og så brått blir det med få setningar trylla fram dei mest dramatiske handlingsforløp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mge